Terug naar vacatures

Getuigenissen

"Ik ben open, eerlijk en transparant naar mijn klanten. Dat is belangrijk in mijn functie en dat waarderen zij ook."

Menno

“De cultuur binnen Santander is open en persoonlijk. Ik vind Santander een heel dynamisch bedrijf waarin heel veel gebeurt. Dit vergt openheid en een goede samenwerking tussen mensen en afdelingen.” 

Anda

"Respect betekent voor mij dat je de mensen accepteert zoals ze zijn, om wie of wat ze zijn. Maar dat geldt ook voor de job inhoud. Je moet respect hebben als collega voor wat jouw collega doet."

Nancy

"Wat ik belangrijk vind is dat wij goed naar onze klanten luisteren. Op deze manier ontwikkelen we als Santander zaken die voor onze klanten bedoeld zijn, die ze wensen en die ze verwachten."

Elton

"Ik heb bij Santander een plek gevonden waar ik mezelf kan ontwikkelen, waar ik mezelf kan zijn en kan kijken naar de toekomst. In een rol waarin ik niet alleen mezelf, maar ook anderen kan helpen te groeien."

Ewoud

"Bringing passion is putting your heart in everything you do. To me it is important to be able to give that extra 100% to reach the objective and above all to feel proud of what you are doing."

Fernan

"Wat ik belangrijk vind is dat als je een belofte maakt je die ook nakomt. Want iemand rekent op je."

Sven

"In mijn werkomgeving kan ik mensen helpen en word ik ook altijd ondersteund. Ik werk in een klein, hecht team. Ik kreeg al snel grote verantwoordelijkheid maar sta er nooit alleen voor."

Wiebren